Cremet couscous med oksekød og figner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Brug couscousgryn i stedet for ris og pasta og varier på den måde dit aftensmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 350 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g majskerner
  • 100 g tørrede figner i strimler
  • 75 g hakkede mandler
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring tomatjuice og 1½ dl af fløden i kog, under omrøring, i en lille tykbundet gryde. Hæld blandingen i en stor skål og rør couscousgryn og salt i. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Kom wokstrimler, salt og peber i panden og steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend den sidste dl fløde, det stegte kød, majs, figner, mandler og halvdelen af salatbladene sammen med couscousgrynene. Smag til. Anret den cremede couscous på et stort fad og pynt med resten af salatbladene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag