Cremet couscous med oksekød og figner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Brug couscousgryn i stedet for ris og pasta og varier på den måde dit aftensmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 350 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g majskerner
  • 100 g tørrede figner i strimler
  • 75 g hakkede mandler
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring tomatjuice og 1½ dl af fløden i kog, under omrøring, i en lille tykbundet gryde. Hæld blandingen i en stor skål og rør couscousgryn og salt i. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Kom wokstrimler, salt og peber i panden og steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend den sidste dl fløde, det stegte kød, majs, figner, mandler og halvdelen af salatbladene sammen med couscousgrynene. Smag til. Anret den cremede couscous på et stort fad og pynt med resten af salatbladene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: