Cremet grønkålssuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Denne utrolig enkle opskrift giver en lækker og superflot suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg

Hertil

  • 8 skiver rugbrød
  • 25 g smør
  • 8 skiver skinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grønkålen i en sigte og pres væden fra. Kom grønkål, vand, bouillon og fløde i en tykbundet gryde og bring blandingen i kog. Kog grønkålen i ca. 3 min. under omrøring. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ved serveringen

Hæld grønkålscremen i små glas og pynt med purløg. Server straks sammen med rugbrødstrekanter med skinke.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: