Cremet grønkålssuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Denne utrolig enkle opskrift giver en lækker og superflot suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • purløg

Hertil

  • 8 skiver rugbrød
  • 25 g smør
  • 8 skiver skinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grønkålen i en sigte og pres væden fra. Kom grønkål, vand, bouillon og fløde i en tykbundet gryde og bring blandingen i kog. Kog grønkålen i ca. 3 min. under omrøring. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ved serveringen

Hæld grønkålscremen i små glas og pynt med purløg. Server straks sammen med rugbrødstrekanter med skinke.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: