Cremet sukkerærtesuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En superflot og farverig ærtesuppe lavet på friske sukkerærter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g friske sukkerærter
  • 10 g smør
  • 1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 dl tør hvidvin
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk frisk kørvel eller ½ spsk tørret
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og skær sukkerærterne i grove stykker - gem lidt til pynt. Hak løget. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løget i ca. 1 min. Tilsæt sukkerærter, vin og bouillon og kog det i ca. 5 min. - til ærterne er præcis møre. Tilsæt kørvel og blend supper, fx med en stavblender. Tilsæt fløde, salt og peber, bring suppen i kog og smag til. Server pyntet med sukkerærter og fraiche på toppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: