Crostini med frittata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Lækkert snackbrød med æg, squash og ost. Kan også serveres som forret.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 4 skiver langtidshævet brød eller italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv squashen groft, drys med salt og lad blandingen trække på et rent viskestykke i ca. 5 min. Vrid det revne squash i hånden for at presse overskydende væske af. Pisk æggene sammen, tilsæt ost, revet squash og basilikum. Lad smørret gyldne i en pande og hæld æggemassen på. Lad den stivne ved lav varme under omrøring. Æggemassen skal stadig være fugtig. Grill eller rist brødet let. Fordel æggemassen på brødskiverne og servér straks.

Tip

Hvis retten skal serveres senere så lad æggemassen køle af, fordel den på brødet og varm brødene under grillen i ovnen, til osten begynder at gyldne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: