Crostini med frittata - Opskrifter - Arla

Crostini med frittata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Lækkert snackbrød med æg, squash og ost. Kan også serveres som forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ groftrevet grøn squash (ca. 150 g)
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 4 skiver langtidshævet brød eller italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland squash og salt og lad blandingen trække på et rent viskestykke i ca. 5 min. Vrid det revne squash i hånden for at presse overskydende væske af.

Pisk æggene sammen, tilsæt ost, revet squash og basilikum. Lad smørret gyldne i en pande og hæld æggemassen på. Lad den stivne ved lav varme under omrøring. Æggemassen skal stadig være fugtig. Grill eller rist brødet let. Fordel æggemassen på brødskiverne og servér straks.

Tip

Hvis retten skal serveres senere så lad æggemassen køle af, fordel den på brødet og varm brødene under grillen i ovnen, til osten begynder at gyldne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: