Crostini med skimmelost og grøn oliventapenade
30 min

Crostini med skimmelost og grøn oliventapenade

Grønt og dekorativt lille mellemmåltid.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Crostini med skimmelost og grøn oliventapenade

Grønt og dekorativt lille mellemmåltid.

Antal portioner

Grøn oliventapenade

  • 1 glas grønne oliven, evt. med citron
  • 5 dl friske basilikumblade
  • 1 spsk kapers
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g Høng® Klosterkrone
  • 4 skiver ristet italiensk brød

Fremgangsmåde:

Hæld oliven i en sigte og lad dem dryppe grundigt af. Pluk blade af basilikum - gem nogle til pynt. Kom oliven, basilikumblade, kapers, pillet hvidløg og olivenolie i en blender. Blend til blandingen er jævn.

Fordel oliventapenade og skiver af osten på ristet eller smørstegt brød. Pynt med basilikumblade.

Tip

Til drinks kan du servere runde skiver toastbrød med ost og oliventapenade. Afslut med et basilikumblad og sæt en tandstik i.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 76 %
Print