Crostini med skimmelost og grøn oliventapenade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Grønt og dekorativt lille mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Grøn oliventapenade

  • 1 glas grønne oliven, evt. med citron
  • 5 dl friske basilikumblade
  • 1 spsk kapers
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g Høng® Klosterkrone
  • 4 skiver ristet italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld oliven i en sigte og lad dem dryppe grundigt af. Pluk blade af basilikum - gem nogle til pynt. Kom oliven, basilikumblade, kapers, pillet hvidløg og olivenolie i en blender. Blend til blandingen er jævn.

Fordel oliventapenade og skiver af osten på ristet eller smørstegt brød. Pynt med basilikumblade.

Tip

Til drinks kan du servere runde skiver toastbrød med ost og oliventapenade. Afslut med et basilikumblad og sæt en tandstik i.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 76 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: