Crostini med skimmelost og grøn oliventapenade

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Grønt og dekorativt lille mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Grøn oliventapenade

  • 1 glas grønne oliven, evt. med citron
  • 5 dl friske basilikumblade
  • 1 spsk kapers
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g Høng® Klosterkrone
  • 4 skiver ristet italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld oliven i en sigte og lad dem dryppe grundigt af. Pluk blade af basilikum - gem nogle til pynt. Kom oliven, basilikumblade, kapers, pillet hvidløg og olivenolie i en blender. Blend til blandingen er jævn.

Fordel oliventapenade og skiver af osten på ristet eller smørstegt brød. Pynt med basilikumblade.

Tip

Til drinks kan du servere runde skiver toastbrød med ost og oliventapenade. Afslut med et basilikumblad og sæt en tandstik i.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 76 %

Print

Kilde: