Crumblekage med blommer og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Perfekt kombination mellem den sprøde crumble og de bløde blommer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g blommer
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 tsk kartoffelmel

Crumbledej

  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 1 spsk rørsukker
  • 75 g koldt smør

Pynt

  • flormelis

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl blommerne og skær dem i tynde både. Fordel blommerne i 4 ovnfaste forme (ca. 12 cm i diameter). Bland sukker og kartoffelmel og drys det over blommerne.

Crumbledej

Bland mel og sukker i en skål. Smuldr smørret i melblandingen, til den ligner revet ost. Drys dejen over blommerne - lav en fordybning midt i dejen. Stil formene på en bageplade og bag kagerne midt i ovnen i ca. 24 min.

Skær osten i 8 stykker og fordel dem på de gyldne kager. Bag dem det sidste minut. Server de lune kager med tranebærsirup.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag