

Crumblekage med blommer og ost
45 min
Perfekt kombination mellem den sprøde crumble og de bløde blommer.
Ingredienser
Antal portioner
- 400 g blommer
- 3 spsk rørsukker
- 1 tsk kartoffelmel
Crumbledej
- 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
- 1 spsk rørsukker
- 75 g koldt smør
-
150 g Castello® Mild Blue
- 1 dl tranebær- eller blåbærsirup
Pynt
- flormelis
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skyl blommerne og skær dem i tynde både. Fordel blommerne i 4 ovnfaste forme (ca. 12 cm i diameter). Bland sukker og kartoffelmel og drys det over blommerne.
Crumbledej
Bland mel og sukker i en skål. Smuldr smørret i melblandingen, til den ligner revet ost. Drys dejen over blommerne - lav en fordybning midt i dejen. Stil formene på en bageplade og bag kagerne midt i ovnen i ca. 24 min.
Skær osten i 8 stykker og fordel dem på de gyldne kager. Bag dem det sidste minut. Server de lune kager med tranebærsirup.
Bagetid
Ca. 25 min. ved 200°.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 10,6 g
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 46 %