Culottesteg med kold bearnaisesauce

Bedømmelse

(23 vurderinger)

60+ min

Denne kolde bearniase er let at lave og så passer den godt som tilbehør til stegt kød

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 okseculotte (ca. 1 kg)
  • 1 spsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kold bearnaisesauce med cremefraiche

Hertil

  • 1 kg bagte halve kartofler
  • 600 g dampede haricots verts

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber. Brun den nederst i ovnen ca. 15 min. Skru ned og steg færdig ca. 30-40 min., afhængig af, hvor rød stegen må være i midten. Lad stegen hvile i ca. 15 min. inden den skæres for.

Kold bearnaisesauce med cremefraiche

Bland lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38% sammen med de øvrige ingredienser og smag saucen til.

Tip

Ønskes en varm bearnaisesauce, se tip i opskriften Hollandaisesauce med fløde eller anvend en færdig bearnaisesauce.

Bruning

Ca. 15 min. ved 250°.

Stegetid

30-40 min. ved 170°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 56 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: