Culottesteg med kold bearnaisesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

60+ min

Denne kolde bearniase er let at lave og så passer den godt som tilbehør til stegt kød

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 okseculotte (ca. 1 kg)
  • 1 spsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kold bearnaisesauce med cremefraiche

Hertil

  • 1 kg bagte halve kartofler
  • 600 g dampede haricots verts

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber. Brun den nederst i ovnen ca. 15 min. Skru ned og steg færdig ca. 30-40 min., afhængig af, hvor rød stegen må være i midten. Lad stegen hvile i ca. 15 min. inden den skæres for.

Kold bearnaisesauce med cremefraiche

Bland lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38% sammen med de øvrige ingredienser og smag saucen til.

Tip

Ønskes en varm bearnaisesauce, se tip i opskriften Hollandaisesauce med fløde eller anvend en færdig bearnaisesauce.

Bruning

Ca. 15 min. ved 250°.

Stegetid

30-40 min. ved 170°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: