Dadler med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

15 min

En virkelig lækker snack. Prøv dem - de overrasker!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær et snit i hver daddel og tag stenen ud. Skær osten i 16 stave. Fyld hver daddel med en ostestav. Læg dem i et ovnfast fad. Gratiner dem i midten af ovnen - indtil osten er smeltet. Server dem varme.

Gratinering

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: