Daimtrøffel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Lækre hjemmelavede trøfler med daim-chokolade og kakao. Kan varieres med andre typer chokolade, fx orangechokolade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 20 personer

Pynt

  • kakaopulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløde og smør sammen i en gryde. Tag gryden af varmen. Skær den mørke chokolade i mindre stykker og kom dem i gryden, så de kan smelte. Rør kvark samt cognac eller likør i gryden. Lad blandingen afkøle i køleskabet i ca. ½ time. Hak Daim og kom det i blandingen. Hæld trøffelmassen i en form, ca. 10 x 15 cm. Stil formene i køleskabet i ca. 1 time - så den stivner. Skær trøffelmassen i firkanter eller form den til runde kugler. Tilsidst pudres med kakao.

Tip

Daimtrøflerne kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 56 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Tinta barroca, tinta cao m. fl. Douro, Portugal

Prøv en lækker tawny port til daimtrøflerne Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade

Andre gode forslag