Daimtrøffel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Lækre hjemmelavede trøfler med daim-chokolade og kakao. Kan varieres med andre typer chokolade, fx orangechokolade.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 20 personer

Pynt

  • kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløde og smør sammen i en gryde. Tag gryden af varmen. Skær den mørke chokolade i mindre stykker og kom dem i gryden, så de kan smelte. Rør kvark samt cognac eller likør i gryden. Lad blandingen afkøle i køleskabet i ca. ½ time. Hak Daim og kom det i blandingen. Hæld trøffelmassen i en form, ca. 10 x 15 cm. Stil formene i køleskabet i ca. 1 time - så den stivner. Skær trøffelmassen i firkanter eller form den til runde kugler. Tilsidst pudres med kakao.

Tip

Daimtrøflerne kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 56 %
  • Alkohol: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Tinta barroca, tinta cao m. fl. Douro, Portugal

Prøv en lækker tawny port til daimtrøflerne Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade