Danablu med portvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Portvin smager rigtig godt sammen med blåskimmelost. Dejlig efterret!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g italienske flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i to. Læg skiverne let taglagt i et fladt fad, og hæld portvinen over. Lad osten trække tildækket i køleskabet i 1 døgn.

Tag osten ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Tip

Server ekstra portvin i en lille kande ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Sødlig hvidvin på gewürztraminer-druen fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag