Danablu med portvin

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Portvin smager rigtig godt sammen med blåskimmelost. Dejlig efterret!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g italienske flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i to. Læg skiverne let taglagt i et fladt fad, og hæld portvinen over. Lad osten trække tildækket i køleskabet i 1 døgn.

Tag osten ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Tip

Server ekstra portvin i en lille kande ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 3 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Sødlig hvidvin på gewürztraminer-druen fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost