Danablu med portvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Portvin smager rigtig godt sammen med blåskimmelost. Dejlig efterret!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g italienske flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i to. Læg skiverne let taglagt i et fladt fad, og hæld portvinen over. Lad osten trække tildækket i køleskabet i 1 døgn.

Tag osten ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Tip

Server ekstra portvin i en lille kande ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 3 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Sødlig hvidvin på gewürztraminer-druen fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost