Danablu med portvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Portvin smager rigtig godt sammen med blåskimmelost. Dejlig efterret!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g italienske flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i to. Læg skiverne let taglagt i et fladt fad, og hæld portvinen over. Lad osten trække tildækket i køleskabet i 1 døgn.

Tag osten ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Tip

Server ekstra portvin i en lille kande ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Sødlig hvidvin på gewürztraminer-druen fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost