Danablu med portvin

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Portvin smager rigtig godt sammen med blåskimmelost. Dejlig efterret!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Tilbehør

  • 125 g italienske flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i to. Læg skiverne let taglagt i et fladt fad, og hæld portvinen over. Lad osten trække tildækket i køleskabet i 1 døgn.

Tag osten ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Tip

Server ekstra portvin i en lille kande ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Sødlig hvidvin på gewürztraminer-druen fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost