
Opskrifter Dansk Mad
Vi har her samlet alle vores opskrifter på klassiske danske retter. Lad dig inspirere og servér traditionel dansk mad med Karolines Køkken.
Kategori forslag
Måltid
Egenskab
Bagning, brød og desserter
Opskriftstype
Sæson/højtid
Mejeri
Inspiration fra
Spisekammeret
Grøntsager, frugt og grønt
Kød, fugl, fisk og vegetarisk
Krydderrier
Brands
Koncepter
Måneder
Filtrering:
Store bededag og varme hveder hører sammen. I Danmark er der tradition for at spise varme hveder aftenen før store bededag.

Asparges er nogle af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne i april måned.

Grønne asparges er en af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne og i haverne i april måned. Asparges er en staude, som t

Relaterede opskrifter
Få en fiks og færdig madplan – eller ret den til som du vil. Med Click&Cook får du alle ingredienser leveret direkte til døren🚚💨

Vores 'Tøm-køleskabet'-opskrifter hjælper dig med at sammensætte rester fra skuffer og skabe om til lækre og velsmagende nye retter.

Vi fandt desværre ingen opskrifter med den præcise kombination,
men måske kan opskrifter, der matcher et eller flere af kategorierne, inspirere dig.
Sortering:
Popularitet
- Popularitet
- Bedømmelser
- Nyeste
-
Karolines søndagsgryde
60+ min
-
Karolines kvarkkage
60+ min
-
Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost
30 min
-
Falafel pita med sprød salat og salatost
35 min
-
Sommersalat med jordbær
30 min
-
Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
15 min
-
Hokkaidosalat med hasselnødder og brombær
30 min
-
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat
45 min
-
-
Hytteost med rødbeder
60+ min
-
Pasta med grøntsager og grillet tun
30 min
-
Lammekrone med hokkaidofyldte svampe
45 min
-
Rødbededeller med hummusdressing
45 min
-
Ristet brød med krydrede kantareller
30 min
-
Rødbededeller
45 min
-
Grøntsagstærte
60+ min
-
Relaterede kategorier
Opskrifter med én eller flere matchende kategorier (332)