Den nemmeste marmelade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Blend pærer med sukker og citron og tilsæt brombær. Vupti - marmeladen er færdig!

Ingredienser

10 serveringer pr. portion

Antal portioner
  • 100 g frosne brombær
  • 3 søde og modne pærer
  • 1½ dl sukker
  • 3 spsk friskpresset friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Tø brombærrene op. Skræl pærerne, skær dem i mindre stykker og blend dem i en blender. Tilsæt sukker og citronsaft og blend til massen er ensartet og jævn. Tilsæt brombær og fordel brombærrene i pæremassen. Marmeladen kan opbevares køligt i 1-2 dage - men nydes bedst friskt og fx til nybagt brød.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 97 %
  • Fedt: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: