Dessertcreme med kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En nem og hurtig opskrift på en dessertcreme med kanel. Prøv den sammen med mangopuré i skiver, syltede grønne figner eller kogte æbler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hele smuttede, smørristede mandel

Tilbehør

  • 150 g mangopuré i skiver
  • 150 g syltede grønne figner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ymer med sukker og kanel. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Smag til. Stil cremen koldt i min. ½ time. Rør cremen op ved serveringen og pynt med mandler.

Server cremen til syltede figner og mangofrugt.

Tip

Cremen kan også serveres til halve, kogte æbler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvid dessertvin fx en coteaux du layon fra Loire Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til æbler

Andre gode forslag