Dessertcreme med kanel

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

En nem og hurtig opskrift på en dessertcreme med kanel. Prøv den sammen med mangopuré i skiver, syltede grønne figner eller kogte æbler.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hele smuttede, smørristede mandler

Tilbehør

  • 150 g mangopuré i skiver
  • 150 g syltede grønne figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ymer med sukker og kanel. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Smag til. Stil cremen koldt i min. ½ time. Rør cremen op ved serveringen og pynt med mandler.

Server cremen til syltede figner og mangofrugt.

Tip

Cremen kan også serveres til halve, kogte æbler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvid dessertvin fx en coteaux du layon fra Loire Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til æbler