Dessertcreme med kanel - Opskrifter - Arla

Dessertcreme med kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En nem og hurtig opskrift på en dessertcreme med kanel. Prøv den sammen med mangopuré i skiver, syltede grønne figner eller kogte æbler.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hele smuttede, smørristede mandel

Tilbehør

  • 150 g mangopuré i skiver
  • 150 g syltede grønne figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ymer med sukker og kanel. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Smag til. Stil cremen koldt i min. ½ time. Rør cremen op ved serveringen og pynt med mandler.

Server cremen til syltede figner og mangofrugt.

Tip

Cremen kan også serveres til halve, kogte æbler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvid dessertvin fx en coteaux du layon fra Loire Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til æbler