Dessertcreme med valnødder og sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Lidt men godt - denne dessertcreme er god til brændte figner, frisk brugt eller frugt fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • finthakkede valnøddekerne

Tilbehør

  • 150 g dadler
  • 150 g brændte figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche og valnødder sammen. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag til med sukker og sherry. Stil cremen koldt i min. ½ time. Rør cremen op ved serveringen og pynt med valnøddekerner.

Server cremen til brændte figner og friske dadler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Palomino, px, moscatel Jerez, Spanien

Sød sherry, gerne en cream sherry Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til valnødder