Dessertcreme med valnødder og sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Lidt men godt - denne dessertcreme er god til brændte figner, frisk brugt eller frugt fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • finthakkede valnøddekerne

Tilbehør

  • 150 g dadler
  • 150 g brændte figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche og valnødder sammen. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag til med sukker og sherry. Stil cremen koldt i min. ½ time. Rør cremen op ved serveringen og pynt med valnøddekerner.

Server cremen til brændte figner og friske dadler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Palomino, px, moscatel Jerez, Spanien

Sød sherry, gerne en cream sherry Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til valnødder