Dessertcreme med valnødder og sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lidt men godt - denne dessertcreme er god til brændte figner, frisk brugt eller frugt fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • finthakkede valnøddekerner

Tilbehør

  • 150 g dadler
  • 150 g brændte figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche og valnødder sammen. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag til med sukker og sherry. Stil cremen koldt i min. ½ time. Rør cremen op ved serveringen og pynt med valnøddekerner.

Server cremen til brændte figner og friske dadler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 1 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Palomino, px, moscatel Jerez, Spanien

Sød sherry, gerne en cream sherry Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til valnødder