Dessertost med havregrynskiks

30 min Dessert

Smuk ostedessert med hjemmebagte kiks, hyldeblomstcreme og friske bær.

Dessertost med havregrynskiks
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22315 kJ / 5333 kcal

Energifordeling:
Fiber: 30 g
Protein: 10,7 %
Kulhydrat: 34,7 %
Fedt: 54,6 %
Tips

I stedet for tørrede morgenfrueblade kan man bruge friske krydderurteblade, f.eks. basilikum, friske vinblade eller en groftblendet nøddeblanding af fx 2 spsk hasselnødder, 1 spsk græskarkerner , ½ tsk hel koriander og ½ tsk rosa peberkorn samt lidt salt. I stedet for hyldeblomstsaft kan cremen smages til med vaniljesirup, appelsinblomst- eller rosenvand eller Grappa. Appelsinblomstvand og rosenvand giver en meget eksotisk smag og kan købes meget billigt hos alle indvandrerkøbmænd.

Ingredienser

Indkluderet i opskriften