Dessertsauce med makroner og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

En god dessertsauce der gør det godt til en frugtsalat eller grillede frugter

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • knuste makron

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland cremefraiche i æggemassen. Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden serveringen.

Tips

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 18% alene.

Saucen kan serveres til fx frugtsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 79 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron