Dessertsauce med makroner og valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

En god dessertsauce der gør det godt til en frugtsalat eller grillede frugter

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • knuste makron

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland cremefraiche i æggemassen. Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden serveringen.

Tips

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 18% alene.

Saucen kan serveres til fx frugtsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 79 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron