Dessertsauce med makroner og valnødder

Bedømmelse

(2 vurderinger)

15 min

En god dessertsauce der gør det godt til en frugtsalat eller grillede frugter

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • knuste makroner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland cremefraiche i æggemassen. Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden serveringen.

Tips

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 18% alene.

Saucen kan serveres til fx frugtsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 79 %

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron