Desserttallerken

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til en lækker desserttallerken? Prøv denne nemme opskrift, hvor frugt og creme spiller godt sammen.

Ingredienser

Antal portioner

Creme

  • 3 skrællede kiwifrugter i skiver
  • 1 skrællet mangofrugt i tynde både
  • 4 passionsfrugter i halve

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Creme

Pisk cremefraiche, fløde, æggeblomme og sukker til en luftig creme. Smag til. Stil cremen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen

Skær mandelbunden i 8 trekanter og anret dem sammen med æbleis, creme og frugter på 8 portionstallerkener.

Tip

Klargør frugten før serveringen og stil den i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron