Desserttallerken

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til en lækker desserttallerken? Prøv denne nemme opskrift, hvor frugt og creme spiller godt sammen.

Ingredienser

Antal portioner

Creme

  • 3 skrællede kiwifrugter i skiver
  • 1 skrællet mangofrugt i tynde både
  • 4 passionsfrugter i halve

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Creme

Pisk cremefraiche, fløde, æggeblomme og sukker til en luftig creme. Smag til. Stil cremen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen

Skær mandelbunden i 8 trekanter og anret dem sammen med æbleis, creme og frugter på 8 portionstallerkener.

Tip

Klargør frugten før serveringen og stil den i køleskabet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron