Desserttallerken
60+ min

Desserttallerken

Mangler du inspiration til en lækker desserttallerken? Prøv denne nemme opskrift, hvor frugt og creme spiller godt sammen.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Desserttallerken

Mangler du inspiration til en lækker desserttallerken? Prøv denne nemme opskrift, hvor frugt og creme spiller godt sammen.

Antal portioner

Creme

1 mandelbund og 1 portion æbleis - se link

  • 3 skrællede kiwifrugter i skiver
  • 1 skrællet mangofrugt i tynde både
  • 4 passionfrugter i halve

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Creme

Pisk cremefraiche, fløde, æggeblomme og sukker til en luftig creme. Smag til. Stil cremen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen

Skær mandelbunden i 8 trekanter og anret dem sammen med æbleis, creme og frugter på 8 portionstallerkener.

Tip

Klargør frugten før serveringen og stil den i køleskabet.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 17020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %
Print

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron