Desserttykmælk - 3:2:1

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Desserttykmælk - 3:2:1 er nem opskrift på en anderledes tykmælk. Glæd dig til at opleve det sure med det søde på en helt ny måde!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm sødmælk og fløde til ca. 25° i en tykbundet gryde. Hæld mælken i en skål og lad temperaturen falde til ca. 22-25°. Bland derefter kærnemælken i. Fordel blandingen op i tykmælksskåle, og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur i ca. 18 timer. Stil derefter tykmælken i køleskab, så den er kold ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 82 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: