Desserttykmælk - 3:2:1

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Desserttykmælk - 3:2:1 er nem opskrift på en anderledes tykmælk. Glæd dig til at opleve det sure med det søde på en helt ny måde!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm sødmælk og fløde til ca. 25° i en tykbundet gryde. Hæld mælken i en skål og lad temperaturen falde til ca. 22-25°. Bland derefter kærnemælken i. Fordel blandingen op i tykmælksskåle, og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur i ca. 18 timer. Stil derefter tykmælken i køleskab, så den er kold ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 82 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: