Lækker desserttykmælk - der gør sig godt som en dessert eller på brunchbordet
6686 kJ / 1598 kcal
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 11,2 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 11,5 g |
Fedt: | 33,2 % | 3,1 g |
Rabarbersaucen kan fryses.
Du kan skifte den afdryppede tykmælk ud med 5 dl Karolines Køkken® græsk inspireret yoghurt 10% - yoghurten er lidt mere syrlig end tykmælken. De afdryppede rabarber kan bruges til en trifli. Vend 3 spsk sukker og korn af ½ vaniljestang i rabarberne. Knus 100 g makroner og læg dem i 4 portionsglas. Fordel herpå 4 spsk sød portvin, fx tawny. Læg derefter rabarber og flødeskum, pisket af ¼ liter piskefløde, i glassene. Pynt med knuste makroner.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.