Det franske køkken er kendt og elsket over hele kloden. Det har i mange år dannet skole for mange andre landes køkkener og med god grund, for der er så meget at komme efter. Vi har valgt nogle af de karateristiske, lækre ting fra det franske køkken og sat dem sammen til denne smukke bowl: Mayo, estragon, sprøde croutoner og olivenolie er nogle af de råvarer, vi forbinder med Frankrig. Bowlen indeholder noget blødt op mod noget sprødt og noget varmt op mod noget koldt - kontraster, der giver det spændende måltid. Bowlen toppes til sidst med sprødstegte ostestykker - og så er det bare at gå ombord.
De syltede rødløg kan du lave selv, hvis du har tid og overskud. De hjemmelavede smager bare bedst. Lav evt. en stor portion syltede rødløg, de passer til alt muligt: I en burger, på en salat eller på en helt almindelig leverpostejmad.
10942 kJ / 2615 kcal
728 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,6 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 19,4 % | 8,3 g |
Fedt: | 66 % | 13 g |