Dip med bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Fantastisk dip/dressing til alle der elsker bacon - eller bare den røgede smag. Skær dit yndlingsgrønt i stænger og server til dippen.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ristet bacon

Tilbehør

  • 150 g bladselleri i stykker
  • 200 g agurk i stave

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg baconskiverne ved svag varme på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Rør flødeosten blød med mælk til den har en passende konsistens.

Ved serveringen

Hak den tørristede, kolde bacon fint (tag lidt fra til pynt) og vend resten i flødeosten. Smag til.

Tip

Hvis dippen er for stiv tilsættes lidt mere mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin fx en chardonnay fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til bacon