Dip med bacon

Bedømmelse

(4 vurderinger)

30 min

Fantastisk dip/dressing til alle der elsker bacon - eller bare den røgede smag. Skær dit yndlingsgrønt i stænger og server til dippen.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ristet bacon

Tilbehør

  • 150 g bladselleri i stykker
  • 200 g agurk i stave

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg baconskiverne ved svag varme på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Rør flødeosten blød med mælk til den har en passende konsistens.

Ved serveringen

Hak den tørristede, kolde bacon fint (tag lidt fra til pynt) og vend resten i flødeosten. Smag til.

Tip

Hvis dippen er for stiv tilsættes lidt mere mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 69 %

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin fx en chardonnay fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til bacon