Dip med bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Fantastisk dip/dressing til alle der elsker bacon - eller bare den røgede smag. Skær dit yndlingsgrønt i stænger og server til dippen.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • ristet bacon

Tilbehør

  • 150 g bladselleri i stykker
  • 200 g agurk i stave

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg baconskiverne ved svag varme på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Rør flødeosten blød med mælk til den har en passende konsistens.

Ved serveringen

Hak den tørristede, kolde bacon fint (tag lidt fra til pynt) og vend resten i flødeosten. Smag til.

Tip

Hvis dippen er for stiv tilsættes lidt mere mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Fadlagret hvidvin fx en chardonnay fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til bacon