Dip med soltørrede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Lækker, frisk dip - særdeles velegnet til ethvert snackbord.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ agurk i stave
  • 5 stilke bladselleri i stave
  • 200 g blomkål i små buketter
  • 10 grissini (italienske brødstænger)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og tomater i kog i en gryde. Kog tomaterne ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Hak tomaterne fint. Rør dem i osten sammen med mælk og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret grøntsagerne på et fad. Stil grissinierne i et glas. Rør dippen op og server den i en skål ved siden af.

Tip

Hvis konsistensen på dippen er for tyk, kan der røres lidt mere mælk i efter trækketiden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Oversøisk hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til tomat