Dip med soltørrede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Lækker, frisk dip - særdeles velegnet til ethvert snackbord.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ agurk i stave
  • 5 stilke bladselleri i stave
  • 200 g blomkål i små buketter
  • 10 grissini (italienske brødstænger)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og tomater i kog i en gryde. Kog tomaterne ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Hak tomaterne fint. Rør dem i osten sammen med mælk og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret grøntsagerne på et fad. Stil grissinierne i et glas. Rør dippen op og server den i en skål ved siden af.

Tip

Hvis konsistensen på dippen er for tyk, kan der røres lidt mere mælk i efter trækketiden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Oversøisk hvidvin på sauvignon blanc-druen Kilde: Martin Nordkvist

Lidt mere om vin til tomat

Andre gode forslag