Dressing med æbler og peberrod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Peberrodsdressingen er velegnet til fisk eller smørrebrød med fx sprængt oksebryst.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær æblerne i fine tern og rør dem sammen med peberrod, yoghurt, salt og peber. Smag til.

Tip

Dressingen er forholdsvis fast, og den egner sig til fisk eller smørrebrød med sprængt oksebryst eller lignende.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: