Druekompot med portvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Druekompot med portvin er det perfekte tilbehør til kødretter, som fx kalve- eller culottesteg. Opskriften er nem og hurtig, og så smager den fantastisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g vindruer
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • ½ dl mørk portvin
  • groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Halvér druerne og fjern kernerne. Sautér dem i smør ved ret høj varme i ca. 2 min. Tilsæt balsamico og kog den næsten væk. Tilsæt portvin, dæmp varmen og damp kompotten i ca. 2 min. Smag til med lidt salt.

Tip

Kompotten kan serveres som tilbehør til kød, fx en kalve- eller culottesteg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %
  • Alkohol: 10 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med fyde og sødme, fx en valpolicella ripasso Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til oksekød

Andre gode forslag