Druekompot med portvin - Opskrifter - Arla

Druekompot med portvin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Druekompot med portvin er det perfekte tilbehør til kødretter, som fx kalve- eller culottesteg. Opskriften er nem og hurtig, og så smager den fantastisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g vindruer
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • ½ dl mørk portvin
  • groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Halvér druerne og fjern kernerne. Sautér dem i smør ved ret høj varme i ca. 2 min. Tilsæt balsamico og kog den næsten væk. Tilsæt portvin, dæmp varmen og damp kompotten i ca. 2 min. Smag til med lidt salt.

Tip

Kompotten kan serveres som tilbehør til kød, fx en kalve- eller culottesteg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %
  • Alkohol: 10 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Corvina, rondinella, molinara Valpolicella, Italien

Rødvin med fyde og sødme, fx en valpolicella ripasso Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til oksekød