Edamame-bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

30 min

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g dampede haricots verts
  • 300 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron. Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade. Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.

Tip

Vi serverer citronbådene til salaten i stedet for at hælde den over som citronsaft, fordi syren fra citronen hurtigt giver de grønne bønner en kedelig farve. Det undgår du, når I selv kommer citronsaft på.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag