Edamame-bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(51 vurderinger)

30 min

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g dampede haricots verts
  • 300 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron. Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade. Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.

Tip

Vi serverer citronbådene til salaten i stedet for at hælde den over som citronsaft, fordi syren fra citronen hurtigt giver de grønne bønner en kedelig farve. Det undgår du, når I selv kommer citronsaft på.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: