Edamame-bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g dampede haricots verts
  • 300 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron. Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade. Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde: