Edamame-bønnesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g dampede haricots verts
  • 300 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 1 rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok Klassisk Salatost i blok
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 1 citron i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron. Skær osten i stave. Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade. Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: