Eksotisk suppe med pærer og sesam

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

En anderledes og frisk lille forret - kan også bruges som en let hovedret til 4.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk sorte sesamfrø
  • 3 faste modne pærer, fx conference
  • 1 dl finthakkede friske korianderblade
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

  • 250 g ristet flutes i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist sesamfrøene i en tør pande først 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 1 min. ved jævn varme - rør af og til. Lad dem køle af på et stykke bagepapir.

Del pærerne og fjern kernehus og blomst. Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med koriander og citronpeber.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Server den varme suppe med lidt hytteost på toppen. Drys med pæreblanding og ristede sesamfrø.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: