Eksotisk suppe med pærer og sesam

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

En anderledes og frisk lille forret - kan også bruges som en let hovedret til 4.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk sorte sesamfrø
  • 3 faste modne pærer, fx conference
  • 1 dl finthakkede friske korianderblade
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

  • 250 g ristet flutes i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist sesamfrøene i en tør pande først 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 1 min. ved jævn varme - rør af og til. Lad dem køle af på et stykke bagepapir.

Del pærerne og fjern kernehus og blomst. Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med koriander og citronpeber.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Server den varme suppe med lidt hytteost på toppen. Drys med pæreblanding og ristede sesamfrø.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: