En teske med laksepasta og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

En fryd-for-øjet tapas! Superdelikat laksebid, der både er sprød og blød.

Ingredienser

Tapasret

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 kartofler
  • 1 æg
  • 1 avocado i små tern
  • 1 forårsløg i mindre stykker
  • 150 g grofthakket koldrøget laks
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 50 g grofthakkede, pillede og kogte rejer
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl rapsolie
  • 20 babyspinatblade

Pynt

  • fransk kartoffel
  • limefrugt i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne, pil dem og skær dem i små tern. Kog ægget, pil det og hak det groft. Vend kartofler, æg og avocado sammen med de øvrige ingredienser og smag til.

Lad olien blive varm i en lille gryde. Friter ¼ af spinatbladene i ca. ½ min. og gentag med resten. Læg dem på fedtsugende papir.

Fordel laksepastaen på 20 skeer, fx kinesiske, pynt med friterede spinatblade, chips og lime.

Tip

Pas på når du friterer spinatbladene - de kan godt sprøjte, da de er vandholdige.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Sprød hvidvin på chardonnay-druen, gerne en fadlagret version fx fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til laks