En teske med laksepasta og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

En fryd-for-øjet tapas! Superdelikat laksebid, der både er sprød og blød.

Ingredienser

Tapasret

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 kartofler
  • 1 æg
  • 1 avocado i små tern
  • 1 forårsløg i mindre stykker
  • 150 g grofthakket koldrøget laks
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 50 g grofthakkede, pillede og kogte rejer
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl rapsolie
  • 20 babyspinatblade

Pynt

  • franske kartofler
  • limefrugter i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne, pil dem og skær dem i små tern. Kog ægget, pil det og hak det groft. Vend kartofler, æg og avocado sammen med de øvrige ingredienser og smag til.

Lad olien blive varm i en lille gryde. Friter ¼ af spinatbladene i ca. ½ min. og gentag med resten. Læg dem på fedtsugende papir.

Ved serveringen

Fordel laksepastaen på 20 skeer, fx kinesiske, pynt med friterede spinatblade, chips og lime.

Tip

Pas på når du friterer spinatbladene - de kan godt sprøjte, da de er vandholdige.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Bourgogne, Frankrig

Sprød hvidvin på chardonnay-druen, gerne en fadlagret version fx fra Bourgogne Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til laks