Farsret med ovnbagte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Farsret med ovnbagte kartofler giver en lækker og velsmagende ret. Det hakkede svine- og kalvekød kombineret med krydderier og moste kartofler gør resultatet fantastisk.

Ingredienser

Antal portioner

Farsret

  • 2 kogte, kolde kartofler
  • 300 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk
  • 1 revet zittauerløg
  • ½ tsk tørret timian
  • 2 spsk hakket frisk kruspersille
  • 2 tsk dijonsennep
  • friskkværnet peber

Ovnbagte kartofler

  • 750 g kartofler
  • 10 g smeltet smør
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør karsedressing - se link

  • 250 g fintsnittet hvidkål
  • 350 g æbler i tern

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Farsret

Mos kartoflerne, og rør en fars af kartofler, kød og øvrige ingredienser. Fordel farsen i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm).

Ovnbagte kartofler

Skrub kartoflerne godt, og halver dem. Læg dem i et smurt ovnfast fad med den flade side op. Pensl med smør og drys med salt. Bag farsretten og kartoflerne samtidig - midt i ovnen.

Bagetid for farsret og kartofler

Ca. 45 min. ved 200°.

Frysetip

Farsretten kan fryses ubagt.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: