Farsret med ovnbagte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Farsret med ovnbagte kartofler giver en lækker og velsmagende ret. Det hakkede svine- og kalvekød kombineret med krydderier og moste kartofler gør resultatet fantastisk.

Ingredienser

Antal portioner

Farsret

  • 2 kogte, kolde kartofler
  • 300 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk
  • 1 revet zittauerløg
  • ½ tsk tørret timian
  • 2 spsk hakket frisk kruspersille
  • 2 tsk dijonsennep
  • friskkværnet peber

Ovnbagte kartofler

  • 750 g kartofler
  • 10 g smeltet smør
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • kviste af kruspersille

Tilbehør karsedressing - se link

  • 250 g fintsnittet hvidkål
  • 350 g æbler i tern

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Farsret

Mos kartoflerne, og rør en fars af kartofler, kød og øvrige ingredienser. Fordel farsen i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm).

Ovnbagte kartofler

Skrub kartoflerne godt, og halver dem. Læg dem i et smurt ovnfast fad med den flade side op. Pensl med smør og drys med salt. Bag farsretten og kartoflerne samtidig - midt i ovnen.

Bagetid for farsret og kartofler

Ca. 45 min. ved 200°.

Frysetip

Farsretten kan fryses ubagt.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 31 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: