Farsspyd med ærtesauce - Opskrifter - Arla

Farsspyd med ærtesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Fars på spyd - det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af hverdagsmaden.

Ingredienser

Antal portioner

Farsspyd

Ærtesauce

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 1 kg pillede, kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Farsspyd

Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt oregano. Rør fløde i og derefter havregryn. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Form farsen til 8 aflange frikadeller og træk dem på de 4 bambusspyd. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun farsspyddene ved jævn varme ca. 1 min. på 3 sider (ca. 3 min. i alt). Steg spyddene ved svag varme i yderligere ca. 8 min. - vend dem af og til.

Ærtesauce

Bring imens bouillon og fløde i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter, bladselleri, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og rør saucejævner i. Bring atter saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag ærtesaucen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: