Fennikelsalat med laks og wasabiskyr

Bedømmelse

(4 vurderinger)

20 min

Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 fennikler (ca. 400 g)
  • 1 salatløg - i tynde strimler (ca. 75 g)
  • 75 g radiser - i tynde skiver
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk sorte sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 250 g optøet, frossen fersk laks

Tilbehør

  • sojasauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland skyr med wasabi og salt. Stil den tildækket i køleskabet til serveringen. Skær fenniklerne i meget tynde strimler og bland dem med salatløg, radiser og rapsolie. Læg blandingen på et fad. Skær laksen i tynde skiver og læg dem på fadet. Drys salt, peber og sesamfrø ud over laksen. Dryp med limesaft og server med wasabiskyr og sojasauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde: