Fettuccine med forårsløg og ostesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Nem og let hverdagsret med kun fem ingredienser! Her er den serveret med laks - du kan også bruge andet fisk eller kød.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastasauce i en stor tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Vend forårsløg i og kog ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 4 min. eller til de er møre.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Kom ærter og peber i gryden med saucen og kog i ca. 1 min. Smag saucen til. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret pasta og ostesauce lagvis i en varm, stor skål. Fordel laksestykkerne over retten og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: