Fettuccine med forårsløg og ostesauce
30 min

Fettuccine med forårsløg og ostesauce

Nem og let hverdagsret med kun fem ingredienser! Her er den serveret med laks - du kan også bruge andet fisk eller kød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fettuccine med forårsløg og ostesauce

Nem og let hverdagsret med kun fem ingredienser! Her er den serveret med laks - du kan også bruge andet fisk eller kød.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Kom pastasauce i en stor tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Vend forårsløg i og kog ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 4 min. eller til de er møre.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Kom ærter og peber i gryden med saucen og kog i ca. 1 min. Smag saucen til. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret pasta og ostesauce lagvis i en varm, stor skål. Fordel laksestykkerne over retten og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %
Print