Figen- og daddelkompot til skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Tørret frugt og blåskimmelost er en dejlig kombination. Server med lækre kiks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Figen-daddelkompot

  • 100 g tørrede figner
  • 50 g friske dadler uden sten
  • 3 dl vand
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 125 g rugkiks, fx fra Bornholm

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Figen-daddelkompot

Hak figner og dadler fint og kom dem i en gryde sammen med vand og hyldeblomstsaft. Kog blandingen ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. - rør af og til. Frugten skal være let most og væden næsten væk. Lad kompotten køle lidt af.

Server den lune figen-daddelkompot med ost og rugkiks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag