Figen- og daddelkompot til skimmelost - Opskrifter - Arla

Figen- og daddelkompot til skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Tørret frugt og blåskimmelost er en dejlig kombination. Server med lækre kiks.

Ingredienser

Antal portioner

Figen-daddelkompot

  • 100 g tørrede figner
  • 50 g friske dadler uden sten
  • 3 dl vand
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 125 g rugkiks, fx fra Bornholm

Sådan gør du

Sådan gør du

Figen-daddelkompot

Hak figner og dadler fint og kom dem i en gryde sammen med vand og hyldeblomstsaft. Kog blandingen ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. - rør af og til. Frugten skal være let most og væden næsten væk. Lad kompotten køle lidt af.

Server den lune figen-daddelkompot med ost og rugkiks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: