Figen- og dadelkompot til skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Tørret frugt og blåskimmelost er en dejlig kombination. Server med lækre kiks.

Ingredienser

Antal portioner

Figen-dadelkompot

  • 100 g tørrede figner
  • 50 g friske dadler uden sten
  • 3 dl vand
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft

Pynt

  • friske timianblade

Tilbehør

  • 125 g rugkiks, fx fra Bornholm

Sådan gør du

Sådan gør du

Figen-dadelkompot

Hak figner og dadler fint og kom dem i en gryde sammen med vand og hyldeblomstsaft. Kog blandingen ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. - rør af og til. Frugten skal være let most og væden næsten væk. Lad kompotten køle lidt af.

Server den lune figen-dadelkompot med ost og rugkiks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 38 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: