Firebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Opskriften på firebrød giver nemt og lækkert brød. Brødet er bagt med ylette og smager himmelsk smurt med smør,

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 100 g blødt smør
  • 60 g sukker (ca. ¾ dl)
  • 1 æg
  • 2 dl Arla A38® Ylette Ylette
  • 325 g hvedemel (ca. 5½ dl)
  • 3 tsk bagepulver

Pensling

  • 1 æg

Hertil

  • 100 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Bland derefter ylette, mel og bagepulver i. Del dejen i 5 stykker, der rulles flade til en diameter på ca. 15 cm. Skær et kryds i hver, halvt igennem dejen. Pensl med sammenpisket æg og bag brødene midt i ovnen, til de er gyldne.

Ved serveringen

Bræk brødene fra hinanden "i krydset" og smør dem på undersiden med smør.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: