Firebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

1 timer

Opskriften på firebrød giver nemt og lækkert brød. Brødet er bagt med ylette og smager himmelsk smurt med smør,

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 100 g blødt smør
  • 60 g sukker (ca. ¾ dl)
  • 1 æg
  • 2 dl Arla A38® Ylette Ylette
  • 325 g hvedemel (ca. 5½ dl)
  • 3 tsk bagepulver

Pensling

  • 1 æg

Hertil

  • 100 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Bland derefter ylette, mel og bagepulver i. Del dejen i 5 stykker, der rulles flade til en diameter på ca. 15 cm. Skær et kryds i hver, halvt igennem dejen. Pensl med sammenpisket æg og bag brødene midt i ovnen, til de er gyldne.

Ved serveringen

Bræk brødene fra hinanden "i krydset" og smør dem på undersiden med smør.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 49 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: