Firebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Opskriften på firebrød giver nemt og lækkert brød. Brødet er bagt med ylette og smager himmelsk smurt med smør,

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 100 g blødt smør
  • 60 g sukker (ca. ¾ dl)
  • 1 æg
  • 2 dl Arla A38® Ylette Ylette
  • 325 g hvedemel (ca. 5½ dl)
  • 3 tsk bagepulver

Pensling

  • 1 æg

Hertil

  • 100 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Bland derefter ylette, mel og bagepulver i. Del dejen i 5 stykker, der rulles flade til en diameter på ca. 15 cm. Skær et kryds i hver, halvt igennem dejen. Pensl med sammenpisket æg og bag brødene midt i ovnen, til de er gyldne.

Ved serveringen

Bræk brødene fra hinanden "i krydset" og smør dem på undersiden med smør.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: