
Opskrifter Fisk og skaldyr + Madpakke + Efterår
Kategori forslag
Måltid
Egenskab
Bagning, brød og desserter
Opskriftstype
Sæson/højtid
Mejeri
Inspiration fra
Spisekammeret
Grøntsager, frugt og grønt
Kød, fugl, fisk og vegetarisk
Krydderrier
Brands
Koncepter
Måneder
Filtrering:
Store bededag og varme hveder hører sammen. I Danmark er der tradition for at spise varme hveder aftenen før store bededag.

Asparges er nogle af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne i april måned.

Grønne asparges er en af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne og i haverne i april måned. Asparges er en staude, som t

Relaterede opskrifter
Få en fiks og færdig madplan – eller ret den til som du vil. Med Click&Cook får du alle ingredienser leveret direkte til døren🚚💨

Vores 'Tøm-køleskabet'-opskrifter hjælper dig med at sammensætte rester fra skuffer og skabe om til lækre og velsmagende nye retter.

Vi fandt desværre ingen opskrifter med den præcise kombination,
men måske kan opskrifter, der matcher et eller flere af kategorierne, inspirere dig.
Sortering:
Popularitet
- Popularitet
- Bedømmelser
- Nyeste
Opskrifter med én eller flere matchende kategorier (1409)
-
Efterår Madpakke Fisk og skaldyr
Broccolisalat
60+ min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Lakselasagne
1 timer
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Klassisk rejecocktail
45 min
-
Efterår Madpakke Fisk og skaldyr
Butternut squash i ovn
45 min
-
Efterår Madpakke Fisk og skaldyr
Koldhævede boller med surdej
60+ min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Torskeret med cremefraichesauce
60+ min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Torsk i fad
35 min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Stegte sild i eddike
60+ min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Tre små, lette tapas
45 min
-
Efterår Madpakke Fisk og skaldyr
Broccolisalat med bacon
45 min
-
Fisk og skaldyr Madpakke Efterår
Fiskefrikadeller
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Marinerede rejer og kulørt salat
45 min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Grøn salat med laks
30 min
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Pighvar med hollandaisesauce
1 timer
-
Efterår Fisk og skaldyr Madpakke
Tre tips til østers