Fiske- og skaldyrssuppe med avocadomayo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Glæd familien med denne dejlige suppe fuld af farver og god smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Avocadomayo

  • 400 g rå tigerrejer med skal
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 3 små fed hvidløg i halve
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 laurbærblade
  • ¾ liter vand
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 spsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 gulerødder i små tern (ca. 200 g)
  • 5 stilke bladselleri i små tern (ca. 200 g)
  • 500 g filet af hvid fisk, fx helleflynder eller søtunge - i mundrette bidder
  • 6 skiver landbrød

Pynt

  • blade af bladselleri

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Avocadomayo

Flæk avocadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske. Kom avocado og resten af ingredienserne i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Stil mayo'en tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Pil skallerne af rejerne. Lad olien blive varm i en stor tykbundet gryde. Kom tomatpuré, hvidløg, citronskal, laurbærblade og rejeskaller i olien og rist blandingen ved kraftig varme i ca. 1 min. Tilsæt vand og kog i ca. 15 min. Si suppen og kom den tilbage i gryden sammen med tomater, salt og peber. Bring suppen i kog og kom gulerødder, bladselleri, fisk og rejer i. Bring atter suppen i kog og smag til.

Skær brødet i stænger og rist dem.

Kom fiskesuppen i varme dybe tallerkener, pynt med bladselleriblade og server mayo'en og de lune brødcroutoner til.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag