Fiskefad med muslinger - Opskrifter - Arla

Fiskefad med muslinger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Fisk og grøntsager gratineret med cremet ostesauce - og med pasta til. Det er ikke så ringe endda!

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 3 porrer i tynde ringe (ca. 350 g)
  • 4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce Mild ost Pastasauce
  • 250 g små blommetomater i halve
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g lyssejfileter
  • 1 dåse muslinger - uden lage (ca. 150 g)

Pynt

  • fintstrimlet top af porre

Tilbehør

  • 500 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine integrali

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porrerne i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og vend pastasauce, tomater, muskatnød, salt og peber samme med porrerne. Rens og tør fisken. Del fiskefileterne i 4 lige store stykker og læg dem i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld muslinger og pastasauce over fisken og gratiner retten midt i ovnen.

Tips

Muslingerne kan udelades. I stedet for lyssej kan man bruge fileter af torsk, rødspætte eller skrubbe.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: