Fiskefrikadeller og salat med grape

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Fiskefrikadeller lavet fra bunden af lyssej og smagt til med karry. Virkelig lækre dunser!

Ingredienser

Antal portioner

Salat med grape

  • 2 hele hjertesalat
  • 5 groftrevne persillerødder
  • 5 røde grapefrugter i fileter
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sauce med ravigotte

Tilbehør

  • 700 g bagte små kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens lyssejen og fjern eventuelle ben. Hak fisken groft - evt. med en kniv. Rør fiskekødet med salt i ca. 1 min. Tilsæt æg, mælkesauce, kartoffelmel, karry og peber. Rør fiskefarsen sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Del farsen i 2 portioner. Steg af den ene portion 8 fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Steg de sidste 8 frikadeller.

Salat

Fjern imens de yderste blade fra salathovederne. Del dem i kvarte og fjern stokken. Vend hjertesalaten sammen med revet persillerod, grapefrugtfileter, salt og peber.

Sauce

Bring mælkesaucen og de øvrige ingredienser i kog i en gryde og smag til.

Frysetip

Fiskefrikadellerne kan fryses.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: