Fiskefrikadeller og salat med grape

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Fiskefrikadeller lavet fra bunden af lyssej og smagt til med karry. Virkelig lækre dunser!

Ingredienser

Antal portioner

Salat med grape

  • 2 hele hjertesalat
  • 5 groftrevne persillerødder
  • 5 røde grapefrugter i fileter
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sauce med ravigotte

Tilbehør

  • 700 g bagte små kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens lyssejen og fjern eventuelle ben. Hak fisken groft - evt. med en kniv. Rør fiskekødet med salt i ca. 1 min. Tilsæt æg, mælkesauce, kartoffelmel, karry og peber. Rør fiskefarsen sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Del farsen i 2 portioner. Steg af den ene portion 8 fiskefrikadeller ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Steg de sidste 8 frikadeller.

Salat

Fjern imens de yderste blade fra salathovederne. Del dem i kvarte og fjern stokken. Vend hjertesalaten sammen med revet persillerod, grapefrugtfileter, salt og peber.

Sauce

Bring mælkesaucen og de øvrige ingredienser i kog i en gryde og smag til.

Frysetip

Fiskefrikadellerne kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: