Fiskegryde med safran

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 80 g løse ris, parboiled (ca. 1 dl)

Fiskegryde

  • 25 g smør
  • 1 grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 tsk safrantråde
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl tør hvidvin
  • 250 g broccoli i små buketter
  • 200 g torskefilet i mindre stykker
  • 200 g laksefilet i mindre stykker
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 100 g rejer
  • 150 g skyllede sukkerærter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 modne avocadoer i mindre stykker (ca. 200 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog risene ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg i ca. 12 min. Hold dem varme.

Fiskegryde

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en tykbundet gryde. Svits løg og safran i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og vin og bring det i kog. Tilsæt broccoli og lad det koge i ca. 2 min. Tilsæt fisk og flødefraiche og bring retten i kog under forsigtig omrøring. Tilsæt rejer, ris, sukkerærter, salt og peber. Varm det godt igennem og smag til.

Server fiskegryden med avocado på toppen.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen giver varme retter en dejlig rund og frisk smag (se også hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag