Fiskekarbonader med varm piccallilysauce
30 min

Fiskekarbonader med varm piccallilysauce

Piccalilly er en finthakket sennepspickles fyldt med grøntsager som gulerødder, blomkål, løg, squash o.m.m. Den bruges til bl.a. remoulade.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskekarbonader med varm piccallilysauce

Piccalilly er en finthakket sennepspickles fyldt med grøntsager som gulerødder, blomkål, løg, squash o.m.m. Den bruges til bl.a. remoulade.

Antal portioner
  • 400 g lyssejfileter uden skind
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk hvedemel
  • 25 g smør

Varm piccalillysauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede porrer
  • både af citroner

Fremgangsmåde:

Hak fiskekødet med en kniv. Rør det med salt og peber til kødet er sejt. Form, med fugtige hænder, 8 små karbonader. Vend karbonaderne i mel. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 3 min. - vend af og til. Tag karbonaderne op og hold dem varme.

Piccalillysauce

Pisk imens mel og vand sammen i en tykbundet gryde. Pisk bouillon, fløde, salt og peber i. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Vend piccalilly i og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 20 %
Print