Fiskekarbonader med varm piccallilysauce - Opskrifter - Arla

Fiskekarbonader med varm piccallilysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Piccalilly er en finthakket sennepspickles fyldt med grøntsager som gulerødder, blomkål, løg, squash o.m.m. Den bruges til bl.a. remoulade.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g lyssejfileter uden skind
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk hvedemel
  • 25 g smør

Varm piccalillysauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede porrer
  • både af citron (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak fiskekødet med en kniv. Rør det med salt og peber til kødet er sejt. Form, med fugtige hænder, 8 små karbonader. Vend karbonaderne i mel. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 3 min. - vend af og til. Tag karbonaderne op og hold dem varme.

Piccalillysauce

Pisk imens mel og vand sammen i en tykbundet gryde. Pisk bouillon, fløde, salt og peber i. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Vend piccalilly i og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: