Fiskepakker med spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Skøn ret med en dejlig smag af fisk og krydderurter. Server med kartofler og citronbåde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g friske spinatblade
  • 1 dl klippet frisk purløg
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 dl hakket dild
  • 4 porrer i skiver
  • 1 zittauerløg i halve skiver
  • 500 g fiskefileter fx rødspætte- eller isingfileter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 kg kartofler
  • både af citron (usprøjtet)

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt i flere hold koldt vand. Kom spinatbladene i en gryde med det vand der hænger ved. Damp dem ved kraftig varme og under omrøring ca. 2 min. eller til de er "faldet sammen". Klip 4 stykker bagepapir (a ca. 35 x 42 cm). Bland krydderurterne i en skål. Fordel porrer, løg, spinat, fisk, krydderurter, salt og peber midt på de 4 stykker bagepapir. Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider ned mod fisken. Sno hver ende og bøj dem op. Bag fiskepakkerne på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Bring saucen i kog i en gryde og server den til fiskepakkerne.

Tips

I stedet for frisk spinat kan man anvende samme mængde optøet frossen helbladet spinat. Fiskefileter kan erstattes af samme mængde laksefilet.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: