Fiskepostejer med ymersauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Fiskepostejer med ymersauce er en nem opskrift på en en lækker fedtfattig ret lavet af hakket torskefilet. Den velsmagende ymersauce med peberrod og sennep smager også fantastisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 400 g hakket torskefilet
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 fintrevet gulerod
  • 1 fintrevet zittauerløg
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 tsk ostindisk karry
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk revet parmesanost

Ymersauce

  • 3½ dl Arla A38® Ymer
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede sukkerærter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom ingredienserne (bortset fra osten) i en skål. Rør dem sammen med håndmixer i ca. 2 min. ved højeste hastighed. Fordel farsen i 4 smurte, ovnfaste skåle (a ca. 3 dl). Drys med revet ost og bag fiskepostejerne midt i ovnen.

Ymersauce

Rør ymer og peberrod sammen. Tilsæt sennep, salt og peber. Lad saucen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tip

Postejerne kan bages i mikrobølgeovn i ca. 7 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt).

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 14 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag