Fiskepostejer med ymersauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Fiskepostejer med ymersauce er en nem opskrift på en en lækker fedtfattig ret lavet af hakket torskefilet. Den velsmagende ymersauce med peberrod og sennep smager også fantastisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 400 g hakket torskefilet
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 fintrevet gulerod
  • 1 fintrevet zittauerløg
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 tsk ostindisk karry
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk revet parmesanost

Ymersauce

  • 3½ dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom ingredienserne (bortset fra osten) i en skål. Rør dem sammen med håndmixer i ca. 2 min. ved højeste hastighed. Fordel farsen i 4 smurte, ovnfaste skåle (a ca. 3 dl). Drys med revet ost og bag fiskepostejerne midt i ovnen.

Ymersauce

Rør ymer og peberrod sammen. Tilsæt sennep, salt og peber. Lad saucen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tip

Postejerne kan bages i mikrobølgeovn i ca. 7 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt).

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: