Fiskesuppe med kørvel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på fiskesuppe med kørvel kan du servere en lækker suppe til forret. Suppen har masser af smag og kraft fra lyssejfilet og kørvel.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ liter vand
  • 3 spsk hvedemel
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 3 fiskebouillon-terninger
  • 5 gulerødder i tynde skrå skiver
  • 1 zittauerløg i halve tynde skiver
  • 50 g frosset kørvel
  • 1 tsk hakkede friske citronmelisseblade
  • ¼ tsk ostindisk karry
  • 500 g lyssejfileter i 1 cm brede strimler
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g grove flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør 2 dl vand og mel sammen i en gryde. Rør kvarken ud i melblandingen. Tilsæt resten af vandet og smuldr bouillonterningerne heri. Bring blandingen i kog. Tilsæt gulerødder, løg, kørvel, citronmelisse og karry. Bring atter suppen i kog og kog den ved jævn varme i ca. 3 min. Kom fiskestykker og salt i og lad suppen koge ved meget svag varme i ca. 1½ min. Smag suppen til.

Tip

I stedet for lyssej kan anvendes fileter af koteletfisk, torsk eller rødspætte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 50 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 8 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: