Fiskesuppe med kørvel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Med denne opskrift på fiskesuppe med kørvel kan du servere en lækker suppe til forret. Suppen har masser af smag og kraft fra lyssejfilet og kørvel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter vand
  • 3 spsk hvedemel
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 3 fiskebouillon-terninger
  • 5 gulerødder i tynde skrå skiver
  • 1 zittauerløg i halve tynde skiver
  • 50 g frosset kørvel
  • 1 tsk hakkede friske citronmelisseblade
  • ¼ tsk ostindisk karry
  • 500 g lyssejfileter i 1 cm brede strimler
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g grove flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør 2 dl vand og mel sammen i en gryde. Rør kvarken ud i melblandingen. Tilsæt resten af vandet og smuldr bouillonterningerne heri. Bring blandingen i kog. Tilsæt gulerødder, løg, kørvel, citronmelisse og karry. Bring atter suppen i kog og kog den ved jævn varme i ca. 3 min. Kom fiskestykker og salt i og lad suppen koge ved meget svag varme i ca. 1½ min. Smag suppen til.

Tip

I stedet for lyssej kan anvendes fileter af koteletfisk, torsk eller rødspætte.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 50 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: