Flødebagte grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Flødebagte grøntsager smager skønt og passer til det meste kød. Prøv det til aftensmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1¼ kg groftrevne kartofler
  • 400 g groftrevne gulerødder
  • 400 g groftreven persillerødder
  • 2 liter vand vand
  • 2 tsk groft salt
  • 2 dl frisk, hakket kruspersille
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grøntsagerne i kogende vand tilsat salt. Bring atter vandet i kog og kog grøntsagerne i ca. 1 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Læg grøntsagerne lagvis med persille, salt og peber i 2 smurte ovnfaste fade (a ca. 14 x 26 cm). Hæld piskefløde og mælk ved og bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag