Flødebagte grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Flødebagte grøntsager smager skønt og passer til det meste kød. Prøv det til aftensmad.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1¼ kg groftrevne kartofler
  • 400 g groftrevne gulerødder
  • 400 g groftreven persillerødder
  • 2 liter vand vand
  • 2 tsk groft salt
  • 2 dl frisk, hakket kruspersille
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grøntsagerne i kogende vand tilsat salt. Bring atter vandet i kog og kog grøntsagerne i ca. 1 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Læg grøntsagerne lagvis med persille, salt og peber i 2 smurte ovnfaste fade (a ca. 14 x 26 cm). Hæld piskefløde og mælk ved og bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: