Flødebagte grøntsager

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Flødebagte grøntsager smager skønt og passer til det meste kød. Prøv det til aftensmad.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1¼ kg groftrevne kartofler
  • 400 g groftrevne gulerødder
  • 400 g groftreven persillerødder
  • 2 liter vand vand
  • 2 tsk groft salt
  • 2 dl frisk, hakket kruspersille
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 2 dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grøntsagerne i kogende vand tilsat salt. Bring atter vandet i kog og kog grøntsagerne i ca. 1 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Læg grøntsagerne lagvis med persille, salt og peber i 2 smurte ovnfaste fade (a ca. 14 x 26 cm). Hæld piskefløde og mælk ved og bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde: