Flødebagte kartofler - og broccoli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Fedtfattigt alternativt til flødekartofler - stadig den samme gode smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Broccoli

  • 500 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx roastbeef

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, løg, hvidløg, timian, salt og peber i kog i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 7 min. - rør af og til. Hæld flødekartoflerne i et ovnfast fad (ca. 7 x 21 x 26 cm) og bag dem midt i ovnen. Tag kartoflerne ud efter ca. 20 min. og drys dem med ost. Bag kartoflerne færdige de sidste 10 min.

Broccoli

Kom imens broccolien i en gryde med kogende vand og kog den i ca. 3 min. Hæld broccolien til afdrypning i et dørslag og brus den over med koldt vand. Lad broccolien køle af og drys med salt og peber.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag