Flødekartofler med tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Klassisk dansk ret med tomat, løg og hvidløg.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg skrællede melede kartofler i skiver
  • 250 g små blommetomater
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 3 små knuste fed hvidløg
  • 1½ spsk knuste madagaskarpeberkorn
  • 2 tsk groft salt
  • ¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 dl vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartofler, tomater, løg, hvidløg, madagascarpeber og salt i et ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 30 cm). Vend godt rundt i blandingen og hæld fløde og vand over. Bag flødekartoflerne midt i ovnen - til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 1 time og 15 min. ved 200°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: