Flute med gratineret lammemørbrad - Opskrifter - Arla

Flute med gratineret lammemørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Varm og lækker frokost - varier gerne kødet med fx kylling.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g rensede blandede babysalatblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Steg lammemørbraderne i ca. 2 min. - vend af og til. Tag kødet op, drys med salt og lad det hvile tildækket. Flæk imens flutestykkerne, læg dem på en plade med bagepapir og rist brødet midt i ovnen. Tag flutestykkerne ud og pensl dem med resten af olien. Bland ost, sesamfrø, citronskal og salvie. Skær kødet i skrå skiver og fordel det på brødet. Drys med den krydrede ost og salt.

Gratiner flutestykkerne midt i ovnen og server dem lune sammen med salaten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: