Flute med ost og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Et hurtigt aftens- eller frokostmåltid til de dage, hvor der ikke er så meget tid i køkkenet, men den skal stå på andet end en rugbrødsmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 flute
  • 25 g blødt smør
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • 50 g Riberhus® ML 16 (30+) i skiver
  • 50 g kogt skinke i 12 bidder
  • 8 dl icebergsalat i strimler
  • 20 cherrytomater i hele og halve
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver fluten. Skær 6 dybe ridser i hvert stykke flute. Fordel smør, paprika, ost og skinke i ridserne. Bag de 2 stykker flute på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Bland salat og cherrytomater i en skål. Drys med peber og spis salaten sammen med de lune flutes.

I stedet for skinke kan du bruge pepperonipølse eller skiver af tomat. Flute med ost og skinke kan suppleres med en banan til hver - så har I et helt aftensmåltid.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: