Flutes med røget laks og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Kartoflerne giver en god mæthedsfornemmelse i sandwichen....og så smager de dejligt sammen med den røgede laks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 groft flute
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 100 g rensede blade af romainesalat
  • 400 g kolde kartofler i skiver
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g røget laks i tynde skiver
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær det grove flute i 4 lige store stykker og flæk dem. Rist de 8 stykker flute midt i ovnen - eller på en brødrister. Smør brødet med ost og læg underne på 4 tallerkener. Fordel salatblade, laks, kartoffelskiver, forårsløg og agurketern på brødet - grøntsagerne må gerne "vælte" lidt ud på tallerkenerne. Drys med peber, læg overne på og server straks.

Ristning

Ca. 7 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: