Flutes med røget laks og kartofler

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

Kartoflerne giver en god mæthedsfornemmelse i sandwichen....og så smager de dejligt sammen med den røgede laks.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 groft flute
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 100 g rensede blade af romainesalat
  • 400 g kolde kartofler i skiver
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g røget laks i tynde skiver
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær det grove flute i 4 lige store stykker og flæk dem. Rist de 8 stykker flute midt i ovnen - eller på en brødrister. Smør brødet med ost og læg underne på 4 tallerkener. Fordel salatblade, laks, kartoffelskiver, forårsløg og agurketern på brødet - grøntsagerne må gerne "vælte" lidt ud på tallerkenerne. Drys med peber, læg overne på og server straks.

Ristning

Ca. 7 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: