Flutes med røget laks og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Kartoflerne giver en god mæthedsfornemmelse i sandwichen....og så smager de dejligt sammen med den røgede laks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 groft flute
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 100 g rensede blade af romainesalat
  • 400 g kolde kartofler i skiver
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 agurk i små tern
  • 200 g røget laks i tynde skiver
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær det grove flute i 4 lige store stykker og flæk dem. Rist de 8 stykker flute midt i ovnen - eller på en brødrister. Smør brødet med ost og læg underne på 4 tallerkener. Fordel salatblade, laks, kartoffelskiver, forårsløg og agurketern på brødet - grøntsagerne må gerne "vælte" lidt ud på tallerkenerne. Drys med peber, læg overne på og server straks.

Ristning

Ca. 7 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag