Focaccia med drys af snehvid ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Lækkert focacciabrød med frisk rosmarin og timian som topping sammen med revet ost

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i koldt vand i en skål. Tilsæt mel og salt og rør dejen godt sammen. Den skal være temmelig lind, og du skal ikke have hænderne ned og ælte. Anbring skålen i en stor lufttæt frysepose og slå en knude på posen. Sæt skålen i køleskabet, ud på teressen eller altanen i minimum 6 timer, gerne natten over. Beklæd en bradepande med bagepapir og "vælt" dejen ud i bradepanden. Gør hænderne våde og fordel dejen, så den dækker hele bunden af bradepanden. Stik små friske buketter rosmarin ned i dejen rundt omkring og drys med friske timianblade. Drys til sidst med reven ost og dryp med olivenolien. Bag brødet midt i ovnen til det er smukt gyldenbrun. Lad focacciabrødet afkøle på en bagerist.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 250° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: