Focaccia med drys af snehvid ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Lækkert focacciabrød med frisk rosmarin og timian som topping sammen med revet ost

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i koldt vand i en skål. Tilsæt mel og salt og rør dejen godt sammen. Den skal være temmelig lind, og du skal ikke have hænderne ned og ælte. Anbring skålen i en stor lufttæt frysepose og slå en knude på posen. Sæt skålen i køleskabet, ud på teressen eller altanen i minimum 6 timer, gerne natten over. Beklæd en bradepande med bagepapir og "vælt" dejen ud i bradepanden. Gør hænderne våde og fordel dejen, så den dækker hele bunden af bradepanden. Stik små friske buketter rosmarin ned i dejen rundt omkring og drys med friske timianblade. Drys til sidst med reven ost og dryp med olivenolien. Bag brødet midt i ovnen til det er smukt gyldenbrun. Lad focacciabrødet afkøle på en bagerist.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 250° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: